Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti mitä asiasi koskee. Vastaamme sinulle 1-2 arkipäivän kuluessa

Designtutkimus Helsinki
Lähetä

Voit myös soittaa meille: (+358) 9 425 79838

Kiitos viestistä! Viesti on lähetetty.

Ole hyvä ja täytä kaikki kentät, paina sen jälkeen Lähetä.

Hintojen optimointi

Tiedätkö, mikä on tuotteesi/palvelusi optimaalinen hinta, jolla myydään parhaiten ja saadaan paras kate?

Arvoperusteinen hinnoittelu

Arvoon perustuva hinnoittelu tuottaa todistetusti parhaan tuloksen. Paljon hankalampaa on määritellä asiakkaan kokema arvo ja ymmärtää miten se muuttuu, jos tuotteen ominaisuuksia muutetaan. Discrete Choice Modeling (Choice-Based Conjoint) on maailmalla selvästi eniten käytetty menetelmä arvoperusteiseen hinnoitteluun ja optimaalisen tuoteportfolion rakentamiseen.

Designtutkimus Helsinki on conjoint-hintatutkimusten erikoisasiantuntija

Olemme testanneet yritysten hinnoittelumalleja, hinnoittelutapoja, hintatasoja, optimaalista alennusten määrää, erilaisten promootioiden toimivuutta jne. Ratkaisemme tehokkaasti hinnoitteluun liittyviä kysymyksiä vankalla kaupallisella & akateemisella kokemuksellamme hinnoittelun tutkimisesta.

Conjoint-menetelmän vahvuus on erilaisten hintaskenaarioiden testaaminen ja vaihtoehtoisten hinnoittelurakenteiden simulointi. Tulokset ovat erittäin luotettavia ja helppoja tulkita. Conjoint-menetelmiä käyttämällä saadaan esimerkiksi selkeät tulokset siitä, mitä tapahtuu jos lähdetään nostamaan hintoja tai mitä tapahtuu jos kilpailija aloittaa hintasodan.

Yhteystiedot